Készülőben a tábor archívuma... Ha készítettél képeket, küldd el a linket az alábbi címre, hogy a többiekkel is megoszthassuk: tabor@termtudtanar.elte.hu
Kedves Természettudományi Tanárszakos Gólyánk!


Először is szeretnénk gratulálni sikeres felvételidhez! Köszöntünk az új, osztatlan tanárképzésben örvendetesen megnövekedett létszámú természettudományos tanárjelöltünk körében!

Ezúton szeretettel meghívunk az idén ezért első alkalommal megrendezésre kerülő háromnapos találkozóra, melynek a különleges alkalomra való tekintettel a

Természettudományi Tanári Beavató Tábor – Tanárok köszöntik a jövendő tanárokat

elnevezést adtuk.

Helyszín: Tata, Ifjúsági Tábor, elhelyezés felszerelt kőépületekben, a Tatai-tó strandjától alig 100 méterre
Időpont: 2013. szeptember 1 – 3. (vasárnap késő délutántól kedd kora estig)

Azért, hogy a lehető legtöbb tanárszakos gólya részt vehessen ezen a rendezvényen (akkor is, ha valamelyik szakjának megfelelő gólyatáborban már volt), az időpontot úgy választottuk meg, hogy sem a TTK-s, BTK-s, IK-s szakos gólyatáborokkal, sem a kari beiratkozásokkal ne ütközzön.

Gyere, és ismerkedj meg leendő évfolyamtársaiddal és tanáraid egy részével! Mindezt játékos formában, tábortűz és bográcsozás mellett, akadályverseny és kirándulások formájában. Sőt, extra kalandként kipróbálhatod, milyen lehet sárkányhajóban, dobszóra evezni a Tatai-tavon. A szabadidőben lehetőség van strandolásra, csónakázásra, focira, röplabdára.

Minden táborozó egy tábori emblémás pólót kap ajándékba. Ezért kérjük, hogy az online regisztráció során add meg pólóméretedet is (S – M – L – XL – XXL).

A táborba minden olyan gólyát meghívtunk, aki az osztatlan tanárképzésbe jelentkezett, és akinek legalább egyik szakja természettudományi. Ez a képzési forma újonnan indul, a vele kapcsolatos terveket a képzés vezető oktatói fogják ismertetni. Ugyancsak jelen lesznek a (szakonkénti) évfolyamfelelősök és a mentorok – olyan oktatók, illetve felsőbb éves hallgatók, akik az egyetemen teendő kezdeti lépéseitek során fognak segíteni nektek – első kérdéseiteket már a táborban feltehetitek.

Azt szeretnénk, hogy minél több most kezdő tanárszakos hallgató elfogadja a meghívásunkat, ezért a találkozón való részvételért csupán szimbolikus, 2000 forintos anyagi hozzájárulást kérünk. Ezt az összeget a táborba érkezéskor készpénzben kell befizetni. A részvételi díj magában foglalja a két éjszakai szállást kőházban, valamint az étkezést a vasárnapi vacsorától a keddi ebéddel bezárólag. Nem tartalmazza viszont az oda- és visszautazás útiköltségét.

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  • az időjárásnak megfelelő ruházat
  • túrázásra alkalmas cipő
  • esőköpeny
  • fürdőruha, törölköző
  • zseblámpa (igen, elem is kell!)
  • tányér, pohár, evőeszköz (a bográcsozásnál szükség lesz rá!)
  • papír, íróeszköz
  • Ha tudsz rajta játszani, hozhatsz zeneszerszámot is (gitár, szájharmonika, és a sárkányhajózáshoz jól jön valamilyen ritmushangszer is!)

Utazási információk és a tábor előzetes programja: ezen a linken.

A táborba a jelentkezés végső határideje: 2013. augusztus 25-e éjfél!

Ha bármi kérdésed, kérésed van, email-címünk: tabor@termtudtanar.elte.huBudapesti ideiglenes szállás kedd estére:
A tábor után, szerdán 10 órakor lesz az új ELTE tanárszakosok rektori köszöntése a Múzeum körúton, a Gólyavárban. Ha a tábor utáni, kedd esti szállásod nem megoldott Budapesten, még a tábor előtt vedd fel a kapcsolatot a TTK Hallgatói Önkormányzat illetékesével a tanarkepzes (kukac) ttkhok.elte.hu címen – a TTK HÖK próbál majd segíteni valami megoldást találni.Figyelem egy fontos programváltozás!
A korábban megadottaktól eltérően technikai okokbol a sárkányhajózás vasárnap délutánra, 15 és 18 óra közé került át. Ezért aki sárkányhajózni szeretne a Tatai-tavon, azok számára célszerűbb az első (13:20-kor induló) vonattal jönni a táborba.Utolsó módosítás: 2013.12.03. 01:17:10